Workshop 4. okt. 2022

Kærlighed indefra ud – derfor skaber du dit eget liv. 

Psykologi & spiritualitet møder videnskabelig kvantefysik og den fineste synergi opstår.

Workshop med Henning R. Jensen og Kisser Paludan.

Forestil dig, at livet og verden slet ikke er som den ser ud, men som du selv skaber den gennem dine tanker og dit energifelt.  At det, du skaber og tiltrækker i dit liv, er en refleksion af dit indre. Af dit forhold til dig selv. Så i stedet for at forsøge at ændre verden eller andre mennesker (måske har du, som mange andre, forsøgt uden held) kan du nu lære, hvordan du kan ændre dit indre, så det du ønsker at have og tiltrække i dit liv, vil komme til dig.

Livet skabes indefra ud og vi skaber selv vores liv gennem vores tanker, følelser og handlinger – og den energi, der bor i os. Livet er en refleksion af dit indre og du har selv kraften og evnen til at ændre det, så du kan tiltrække og skabe det kærlige liv, du så meget har fortjent.

På denne aften vil spirituel psykolog Kisser Paludan og civilingeniør Henning R. Jensen guide dig til at forstå, hvordan det er, vi skaber vores liv. Ved at skabe balance mellem vores bevidsthed og underbevidsthed kan vi skabe det liv, vi ønsker – ud fra den viden kvantefysikken har givet os! Der er ikke noget hokuspokus i det. Kvantefysikken har vist os, at alting er energi og at verden skabes indefra og ud, som de store filosoffer altid har sagt. Du vil gå hjem med konkrete redskaber til, hvordan du skaber den indre tilstand i dig, der giver dig det ydre liv, du ønsker. Derved kan du træde ind og blive den kraftfulde, fantastiske med-skaber af dit eget liv, som du er født til at være.

Vi glæder os til at møde dig, inspirere dig og give dig vores bedste redskaber til at skabe det smukke og kærlige liv, det er meningen, at du skal leve.

Billetter finder du her:

Kærlighed indefra ud – derfor skaber du dit eget liv. | Billetter | København | Andet | Billetto — Denmark

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort