Vi er opbygget af energi

Kvantefysikken har lært os, at alting er opbygget af atomer inklusiv os mennesker. Atomer er opbygget af kvarker og elektroner, som blot er energi i bevægelse – energispiraler, som en tornado. Det betyder, at alle materialer, som vi bruger til at bygge huse, biler, computere, tøj etc. af, opleves som fast stof, men i virkeligheden er det energi i bevægelse. Materialerne mærkes kun faste, fordi de er opbygget af en stærk roterende og vibrerende energi, som vi ikke kan gennemtrænge, når vi rører ved det.

Du kan se disse energispiraler som en tornado. En tornado er en hvirvelstrøm, og den eneste grund til, at du kan se en tornado er, at den samler skidt og støv op, og derved bliver synlig for det menneskelige øje. Disse tornadoer ses ofte på den amerikanske prærie. Hvis tornadoen bevægede sig igennem et fuldstændig rent rum, vil du ikke kunne se den, men du vil stadig kunne mærke dens enorme kraft. Hvis du forestiller dig, at du kommer kørende mod en sådan usynlig tornado, så vil du blive stoppet brat (eller rettere blive slynget rundt), så snart du ramte den. Det er ikke muligt at gennemtrænge en sådan kraftfuld tornado, selvom du kommer kørende med høj fart. Tilsvarende kan vi heller ikke gennemtrænge de energispiraler alting er opbygget af.

Vi mennesker er således også energi, og al energi har en frekvens, en vibration. Du har en unik personlig frekvens, fordi dine celler er dannet af din unikke DNA, og dermed har de biofotoner, dine celler udsender en unik frekvens – det er en personlig frekvens a la et fingeraftryk. Det er blandt andet det, der gør, at enæggede tvillinger let mærker hinanden, og at mor og spædbarn mærker, hvordan den anden har det. Faktisk evner vi mennesker at mærke hinanden uafhængigt af om vi deler DNA eller ej.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort