Min bog bliver til

I juni 2020 havde jeg et 5 dages skriveophold på Svinkløv badehotel. Helt fantastiske og inspirerende omgivelser til at skrive i. Det var for alvor der, at bogen tog form, og den 9. okt. 2020 var bogen klar til salg på forlaget.

Ideen til at skrive bogen kom, da en deltager til mit foredrag i 2019 kom op og spurgte, hvad min bog hed. På det tidspunkt havde jeg kun fokuseret på foredragene, da jeg synes, at det er super inspirerende at mødes med mennesker og få en diskussion om emnet efter foredraget. Typisk kommer deltagerne op og snakker, og fortæller om deres opfattelse af livet, og de erfaringer de har gjort sig.

Jeg kan rigtig godt lide de her snakke efter foredragene, fordi det åbner mit perspektiv at høre andres perspektiv. Ved at skrive bogen kunne jeg godt se at jeg kunne nå langt bredere ud, og nu er den klar i en engelsk udgave også: You Create Your Life - quantum physics explains how.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort