Energifeltet styrer ...

Fiskestimen er i stand til at navigere via det energifelt fiskene tilsammen skaber, og det er via et tilsvarende energifelt stæreflokken evner at flyve i formation.

Vi kan også måle et subtilt energifelt omkring os mennesker, som vores celler benytter til at ”navigere” efter, som en enhed, og som koordinerer de millioner af processer, der foregår i kroppen.

Dr. William Tiller, Stanford University, har udviklet et instrument, der kan detektere dette subtile energifelt omkring os mennesker, og energifeltet har en frekvens udenfor det kendte elektromagnetiske spektrum. Forsøget viste, at energifeltet omkring os, blev påvirket af vores tanker og intentioner – naturligt nok fordi enhver tanke og følelse udsender elektromagnetiske bølger. Energifeltet er så højfrekvent/subtilt, at det ikke kan registreres med gængse instrumenter, og derfor heller ikke gængs viden.

Dr. Valerie Hunt, UCLA, har målt energien, der udstråler fra os mennesker, til at have en frekvens tusinde gange mere højfrekvent end EKG- og EEG-instrumenter er i stand til at måle. Energifeltet kunne måles op til 3,5 meter væk fra personen.

Einstein udtalte, at vi nærmere skal se os selv som energifeltet omkring vores celler end selve cellerne, og det er der en grund til, fordi vi med vores tanker og følelser føder energifeltet, som vores celler agerer ud fra. Dermed bliver vores tanker og følelser afgørende for det liv vores celler lever.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort