Vi er meget mere elektriske end vi tror...

Hele den menneskelige organisme er elektrisk ikke kun vores nervesystem. Ilten du indånder, er hovedleverandør af strømmen til din krop, fordi hvert iltatom har 4 frie elektroner, som leveres til dine celler via blodet – elektronerne binder sig til hæmoglobinet i blodet og bliver så smidt af ved cellerne, så cellerne kan opretholde den elektriske energi og dermed fungere.

Derfor er åndedrættet så vigtigt, og vi kan ikke leve uden ilt særlig længe, fordi kroppen så ikke har strøm nok til al den elektriske aktivitet, der holder kroppen i gang. Derimod kan vi leve i dage uden vand og endnu længere uden mad. Kroppen skal tilføres den elektriske energi fra de frie elektroner i luften, vi indånder for at fungere, og overleve.

Vores hjernebølger er også elektriske og deres frekvens kan vi måle via EG.

Elektrisk stød benyttes ved hjertestop i håb om at få hjertet i gang igen ved at tilføre det elektrisk energi – det virker fordi hjertet er et elektrisk organ.

Med andre ord kører vores krop på elektrisk energi, og vi har et elektrisk felt omkring os – ligesom en strømførende ledning har. Vi er elektriske individer i en elektrisk verden, fordi det stof alt er bygget op af er energi – den indsigt har kvantefysikken givet os.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort